Dolomitenlauf 2018

Otsikko

Tervetuloa mukaan PWT:n matkalle Dolomiten Lauf - hiihtoon, Itävallan Worldloppet osakilpailuun. Tarjolla on perinteisen tyylin hiihto Lauantaina ja vapaan kisa Sunnuntaina.

Majoitumme Lienzin idyllisessä pikkukaupungissa vuorten välissä. Lumitilanteen salliessa Sunnuntain hiihdon maali, sekä perjantain Dolomiten-Sprint hiihto sijaitsevat vain kivenheiton päässä hotelliltamme.

MATKAOHJELMA

Torstai 18.1

Aamulento Muncheniin, josta edelleen bussikyyti Lienziin. Majoitus Hotelli Sonne****, aivan kaupungin keskustassa. Yhteinen illallinen hotellilla.

Perjantai 19.1
Aamupalan jälkeen ajamme ylös Obertilliachiin (1400mpy), jossa voimme valmistautua lauantain hiihtoon harjoittelemalla (perinteinen tyyli) ja testaamalla suksia. Illallisen jälkeen seuraamme huippuhiihtäjien menoa Dolomiten-sprintissä, joka järjestetään aivan hotellimme ulkopuolella (lumivaraus).
Lauantai 20.1
Lauantai aamuna ajamme omalla bussillamme lähtöalueelle Obertilliachiin. Lähtö ja maali sijaitsevat ampumahiihto-stadionilla. Hiihtomaratonin (perinteinen tyyli) pituus on 42km, mutta mahdollisuus on osallistua myös lyhyemmälle 21km matkalle. Hiihdon jälkeen kuljetus takaisin hotellille, jossa myös illallinen.

Sunnuntai 21.1
Aamupäivällä ohjelmassa 60km vapaan hiihtotavan kilpailu, joka lumitilanteesta riippuen hiihdetään joko Lienzissä tai korkeammalla Obertillachissa. Mahdollisuus myös hiihtelyyn omaan tahtiin hienoissa alppimaisemissa tai vain ottaa rennosti kylällä. Hiihdon jälkeen lähdemme bussilla kohti Munchenia, jossa yövymme keskustahotellissa. Yhteinen illallinen tunnelmallisessa Rastkeller ravintolassa (omakustanteinen).

Maanantai 22.1
Aamiainen hotellilla ennen bussimatkaa lentoasemalle.

Matkan hinta:
945eur/hlö, kun varaus viimeistään 30.9. Tämän jälkeen hinta 995eur/hlö (tai saatavuuden mukaan).

Hinta sisältää:
Lennot Helsinki-Munchen-Helsinki veroineen, kaikki bussikuljetukset matkan aikana, osuuden 2h huoneessa Hotelli Sonne 3yötä, puolihoito (ap + illallinen), 1 yö Mecure Mucnhen Altstadt*** (aamupala) sekä PWT:n matkanjohto.


Lisämaksusta:
Hiihdon osanottomaksu, Yhden hengen huone sekä mahdollinen lentoyhtiön lisämaksu suksien kuljetuksesta.

Lentoaikataulu (alustava):
To 18.1. AY1401 HEL 08:00 - 09:30 MUC
Ma 22.1. AY1402 MUC 12:00 – 15:25 HEL

Hiihdon osanottomaksut:
42km CT & 60km FT 55/60eur/hiihto 31.10 asti / 31.12. asti
20km CT & 25km FT 42eur/hiihto 31.12. asti


ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ tai kysy lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)


Tervetuloa mukaan Itävallan Worldloppet osakilpailuun!Dolomiten sprint aivan hotellimme vieressä.

Näissä maisemissa mieli lepää.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.