Engadin Skimaraton 2018 - tulossa

Myös talvella 2018 tulemme järjestämään matkan Engadin hiihtomaratonille. Ohjelma ja hinta päivittyvät lähiviikkoina. Tässä alla vuoden 2017 matkan tiedot - pysy kuulolla!
Tervetuloa mukaan kokemaan Sveitsin hiihtomaraton klassikko n. 13 000 muun hiihdon ystävän kanssa.
Engadin hiihtomaraton (42km) on osa Worldloppet sarjaa ja hiihdetään vapaalla tyylillä. Lähtö on 1820m korkeudessa ja reitti ohittaa mm St. Moritzin ja Pontresinan kylät. Maali on pienessä S-Chanf kylässä 1670m korkeudessa.

Tapahtumassa on myös mahdollista hiihtää vain puolikas matka (21km), jolloin maali on Pontresinassa.
Reitille on ajettu koko matkaltaan myös perinteisen ladut. Nämä ladut ovat yllättävän hyvässä kunnossa, tosin ylämäissä ne kuluvat kyllä huomattavasti vapaan tyylin hiihtäjien toimesta.
Latuprofiili löytyy täältä. Muuta lisätietoa hiihdosta löytyy tapahtuman kotisivuita.

Hotel Schloss

Engadin laaksoa

MATKAOHJELMA

Perjantai 10.3. Lento Helsingistä Muncheniin ja bussimatka (n. 4 tuntia) Engadin laaksoon, jossa mm. St Moritz sijaitsee. Laaksoa ympäröi korkeat vuoren rinteet. Majoittuminen Pontresinan kylässä, Schloss Willness and Family hotellissa**** puolihoidolla. Hotellin wellness-osaston käyttö kuuluu hintaan.

Lauantai 11.3. Aamiaisen jälkeen bussilla St. Moritziin, josta haemme lähtönumerot. Mahdollisuus myös testata suksia tai halukkaat voivat hiihtää St. Mortizista Pontresinaan, joko koko matkan hotellille tai osan matkasta. Latu kulkee aivan St. Moritzin keskustan läpi. Halukkaat voit myös lasketella päivällä tai vain ottaa rennosti ja nauttia hienosta luonnosta.

Sunnuntai 12.3. Aamiaisen jälkeen lähdemme omalla bussilla lähtöpaikalle, Malojaan. Lähtöpaikkana on avara järven jää. Aamuisin voi olla toisinaan hyvin kylmä, joka kannattaa huomioida vaatetuksessa. Auringon noustessa ilma lämpenee kuitenkin pian.

Maanantai 13.3. Aamiaisen jälkeen bussimatka lentoasemalle ja lento takaisin Helsinkiin.

Lentoaikataulu (alustava):
Pe 10.3. HEL 08:00 - 09:30 MUC
Ma 13.3. MUC 18:40 - 22:15 HEL

Majoitus:

Hotelli Schloss Wellness and Family****


Hinta: 1065eur/hlö
Hinta sisältää:
lennot Helsingistä Mucheniin, majoitus aamiaisella 2h huoneessa, kolme illallista, maakuljetukset sekä PWT:n matkanjohtajan palvelut.

.
Lisämaksusta
yhden hengen huone, kilpailumaksu (n. 90eur), sekä mahdollinen suksien kuljetusmaksu lennolla.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu matkalle tästä tai kysy lisätietoja info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.