Engadin Skimaraton 2019

Otsikko

Engadin 2019 - matkan hinta ja ohjelma päivittyvät kevään 2018 aikana. Tässä alla vuoden 2018 matkan tiedot. Pysy kuulolla!
Tervetuloa mukaan kokemaan Sveitsin hiihtomaraton klassikko n. 13 000 muun hiihdon ystävän kanssa.
Engadin hiihtomaraton (42km) on osa Worldloppet sarjaa ja hiihdetään vapaalla tyylillä. Lähtö on 1820m korkeudessa ja reitti ohittaa mm St. Moritzin ja Pontresinan kylät. Maali on pienessä S-Chanf kylässä 1670m korkeudessa.
Torstai-illalla tarjolla myös 17km yöhiihto (Night Race)!

Tapahtumassa on myös mahdollista hiihtää vain puolikas matka (21km), jolloin maali on Pontresinassa.
Reitille on ajettu koko matkaltaan myös perinteisen ladut. Nämä ladut ovat yllättävän hyvässä kunnossa, tosin ylämäissä ne kuluvat kyllä huomattavasti vapaan tyylin hiihtäjien toimesta.
Latuprofiili löytyy täältä. Muuta lisätietoa hiihdosta löytyy tapahtuman kotisivuita.

Hotel Schloss

Engadin laaksoa

MATKAOHJELMA

Torstai 8.3. Lento Helsingistä Muncheniin ja bussimatka (noin 4 tuntia) Engadin laaksoon, jossa mm. St Moritz sijaitsee. Matkalla kahvitauko Garmish-Partenkirchenissa. Majoittuminen upeaan Schloss hotelliin (Pontresina). Hotellin wellness-osaston käyttö kuuluu hintaan.
Illalla tarjolla 17km pituinen Night Race hiihto (Sils-Pontresina). Lähtö klo 19. Otsalamppu mukaan!

Perjantai 9.3. Vapaata aikaa. Voit lähteä hiihtämään suoraan hotellin ovelta, tutustua Pontresinan kylään tai lasketella jossain lähiseudun hienossa rinteessä. Tarvittaessa järjestämme yhteiskuljetuksia. Illallinen hotellilla.

Lauantai 10.3. Aamiaisen jälkeen bussilla St. Moritziin (10min), josta haemme lähtönumerot. Mahdollisuus myös testata suksia tai halukkaat voivat hiihtää St. Mortizista Pontresinaan, joko koko matkan hotellille tai osan matkasta. Halukkaat voit myös lasketella tai mennä muuten vaan hissillä ylös vuorille lounastamaan.

Sunnuntai 11.3. Aamiaisen jälkeen lähdemme omalla bussilla lähtöpaikalle, Malojaan. Lähtöpaikkana on avara järven jää. Aamuisin voi olla toisinaan hyvin kylmä, joka kannattaa huomioida vaatetuksessa. Auringon noustessa ilma lämpenee kuitenkin pian.

Maanantai 12.3. Aamiaisen jälkeen bussimatka lentoasemalle ja lento takaisin Helsinkiin.

Lentoaikataulu (alustava):
To 8.3. HEL 08:00 - 09:30 MUC
Ma 12.3. MUC 18:40 - 22:15 HEL

Majoitus:

Hotelli Schloss Wellness and Family****
Hieno ja tasokas linnamainen hotelli Pontresinan kylän keskustassa. Wifi. Upea kylpyläosasto. Ladut alkavat aivan hotellilta.

Hinta: alk. 1135eur/hlö

Hinta sisältää:

lennot Helsingistä Muncheniin (1 laukku ruumaan), majoitus aamiaisella 2h huoneessa, kolme illallista (pe-su), kaikki ohjelman mukaiset maakuljetukset sekä PWT:n matkanjohtajan palvelut.

.
Lisämaksusta:
yhden hengen huone, kilpailumaksu (Engadin 100CHF ja Night Rice 60CHF, 31.12. asti), liityntälennot maakunnista sekä mahdollinen suksien kuljetusmaksu lennolla.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu matkalle tästä tai kysy lisätietoja info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.