La Transjurassienne 2018

Tervetuloa mukaan jo 40. kerran järjestettävään La Transjurassienne hiihtoon, jonka reitti kulkee kahden valtion alueella; Ranskan ja Sveitsin.

Lauantaina hiihdetään 50km perinteisellä tyylillä ja sunnuntaina on vuorossa 68km vapaalla tyylillä. Molempina päivinä on tarjolla myös lyhyempiä matkoja.

Lähdön säpinää

Onnellisesti maalissa

MATKAOHJELMA

Perjantai 9.2.
Aamulento Geneveen ja ajo Morezin kylään, jossa kilpailutoimisto sijaitsee. Kilpailunumeroiden nouto. Paluumatkalla pysähdymme hiihton lähtöpaikalle Les Roussesin kylään. Täällä voimme testata suksiamme perinteisen tyylin 50km kilpaladulla. Paluu Geneveen ja majoittuminen keskustahotelliin. Ajoaika Genevestä lähtöpaikalle on n. 40min ja edelleen n. 20min lisää Morezin kylään.

Lauantai 10.2.
Aikaisen aamiaisen jälkeen lähdemme Les Roussesiin 50km perinteisen hiihdon lähtöpaikalle. Lähtöpaika on 1100m korkeudessa ja maali 950m korkeudessa Mouthen kylässä. Tarjolla on myös lyhyempi, 25km matka.
Hiihdon jälkenee palaamme hotellillemme Geneveen.

Sunnuntai 11.2.
Vapaan tyylin kilpailu, matkavaihtoehtona 68, 48 tai 25km. Vaihtoehtoisesti voi viettää vapaapäivää Genevessä.
Hiihdon jälkeen paluu hotellille.
Vain lauantain kilpailun hiihtäville mahdollisuus paluulentoon jo sunnuntaina.

Maanantai 12.2.
Aamiainen hotellilla ja paluulento Suomeen.


HUOM. LÄÄKÄRIN TODITUS VAADITAAN!

La Transjurassienne hiihtoon osallistujilta vaaditaan lääkärintodistus, jolla osoitetaan että henkilö voi osallistua terveytensä puolesta ko. hiihtoon. Tämä vaatimus tulee suoraan Ranskan laista.
Lääkärintodistuslomake löytyy tästä
Medical certificate form ja sen tulee olla lääkärin allekirjoittama ja leimaama. Todistuksen voi lähettää suoraan järjestäjille dominique@transjurassienne.com tai meidän kauttamme info@pwt-urheilumatkat.fi . Todistus tulee olla järjestäjille viimeistään rekisteröintiajan päättymiseen mennessä.

Matkan hinta (alkaen): 965eur/hlö

Sisältäen:
Lennot Helsingi-Geneve-Helsinki veroineen, kaikki ohjelman mukaiset maakuljetukset matkan aikana, osuuden 2h huoneessa aamiaisella sekä matkanjohtajan palvelut.

Lisämaksusta:
- Hiihdon osanottomaksu
- Yhden hengen huone (80eur/yö)
- Lisäyöt
- mahdollinen lentoyhtiön lisämaksu suksien kuljetuksesta.

Huom! Toteutuakseen matkalle tulee olla vähintään 10 ilmoittautunutta 30.9. mennessä. (Varausmaksu palautetaan tuolloin kokonaisuudessaan mikäli matka ei toteudu).

Tervetuloa mukaan Ranskalaiseen hiihtojuhlaan!

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ tai kysy matkasta lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme myöskään vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuntumisesta aiheutuvista kustannuksista.
Suosittelemme hankkimaan matkavakuutuksen, joka kattaa myös ns. peruutusturvan.