Ushuaialoppet 2017 - Argentiina, Ushuaia

Uusi Worldloppet osakilpailu maailman eteläisimmässä kaupungissa


Tervetuloa mukaan eksootiselle hiihtomatkalle Argentiinana Tulimaahan, legendaarisen Cap Hornin maisemiin!

Ushuaialoppet on uusin tulokas Worldloppet sarjassa. Kilpailupäivä on lauantai 12.8. ja matkana 42km vapaalla tai perinteisellä tyylillä.

Ensimmäinen matkamme 2015 oli menestys ja noudatamme samaa hyväksi havaittua kaavaa.
Ennen hiihtoa vietämme muutaman päivän Buenos Airesissa Tangon, La Bocan taiteilijakortteleiden, jalkapallon (riippuen peliohjelmasta) ja aikaerosta toipumisen merkeissä.
Paluumatkalla käymme Iguassun mahtavilla vesiputouksilla, piipahdamme Paraguayn puolella ja lopuksi rentoudumme pari päivää Rio de Janeirossa - Copacabana, Kristus-patsas, sokeritoppavuori ja Favela-retki odottavat sinua!

Tällä hiihtomatkalla viihtyvät myös avecit!


Alustavasti matkaohjelma:
6.8. Lento Helsingistä Frankfurtin kautta Buenos Airesiin.
7.-9.8. Buenos Aires, majoitus keskustahotellissa, NH Tango Hotel****. Ohjelmassa kaupunkikierros, käynti Evita Peronin haudalla, vierailu Boca Juniorsin stadionilla (tai pelin katsominen, jos osuu ko. päiville) ja upea tango-show illallinen (lisämaksu). Mahdollisesti myös päiväretki Uruguayn puolelle siirtomaahenkiseen Coloniaan (UNESCO-kohde).

10.-12.8. Aikainen aamulento Ushuaiaan (10.8.). Majoittuminen keskustahotelliin ja aikaa tutustua maailman eteläisimpään kaupunkiin. Teemme matkan myös "Train of the end of the world"-junalla. Suksien testaukseen ja hiihtoreittiin tutustumiseen on toki varattu hyvin aikaa. Hiihtopäivän (12.8.) illalla yhteinen banketti.
13.8. Lento Buenos Airesin kautta Iguassun putouksille, tai edelleen Koti-Suomeen.

Ipaneman rantaa - Rio de Janeiro.


13.-14.8. Iguassun putoukset. Majoitumme kaksi yötä Brasilian puolella. Putoukset sijaitsevat Brasilian ja Argentiinan alueella ja tutustumme niihin molempien maiden puolelta. Alueella on kansallispuisto ja hyviä kävely/vaelluspolkuja joissa näkee myös mielenkiintoisia eläimiä ja kasveja. Päivien aikana käymme myös Paraguayn rajakaupungissa Ciudad del Estessa. Täällä näemme mitä rajakauppa tarkoittaa!
15.-17.8. Lento Rio de Janeiroon ja majoittuminen kahdeksi yöksi Copacabanan alueelle. Päivien ohjelmassa on mm. kaupunkikierros (sokeritoppa vuori, Kristus-patsas ym.), uinti- ja lenkkeilymahdollisuuksia Copacabanan ja Ipaneman rannoilla sekä suosittu Favela (slummi)- retki.
17.8. illalla lento kohti Suomea (Frankfurtin kautta).


Tangoa Buenos Airesissa

Iguassun putoksia

MATKAN HINTA (alkaen): 3995eur/hlö

Hinta sis. Lennot HEL-Ushuaia-Buenos Aires- Iguassun putoukset-Rio de Janeiro - HEL veroineen, majoitus 2h huoneessa ***hotellissa (tai vast.) aamiaisella, lentokenttä-kuljetukset kussakin kohteessa, opastettu kaupunkikierros BUE ja Ushuaia. sisäänpääsy maksut Iguassun kansallispuistoon, opastetut käynnit ja sisäänpääsymaksut Rion kuuluisimmilla nähtävyyksillä, 1 lounas Riossa, Tango-show illallinen BUE sekä sekä PWT:n matkanjohto.

Lisämaksusta: hiihdon osanottomaksu, suksipussin kuljetus lennoilla, 1h huone, lisämaksulliset retket (esim. Fiesta-Gaucha n. 120eur ja/tai Colonia päiväretki n. 170eur, mahdollinen jalkapallo-ottelu BUE tai Rio)


Palvelumaksu 15eur/varaus (koskee 1.2.2017 tai sen jälkeen tehtyjä varauksia).

Tervetuloa mukaan tälle ikimuistoiselle matkalle!
Paikkoja rajoitetusti.

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ tai kysy matkasta lisätietoja info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin sekä hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.

Rio de Janeiro - Kristus patsas. Taustalla Botafogon rantaa ja Sokeritoppavuori.