Vaasahiihto 2019

Hiihtomaratoneiden klassikko Ruotsin Taalainmaalla 3.3.2019

Vasaloppet 2019 - ilmoittautuminen auennut!
Tervetuloa mukaan matkallemme hiihtomaratoneiden todelliseen klassikkoon,Ruotsin Vaasahiihtoon. Tämä Sälenistä Moraan hiihdettävä 90km tarjoaa mukavasti haastetta niin ensikertalaisille kuin kokeneimmille konkareillekin. Hiihtotapa on perinteinen.

Tarjolla on sekä bussi+laiva matka sekä lento+bussi vaihtoehto kiireisemmille.  Lähtönumeron tähän loppuunmyytyyn tapahtumaan (yli 15 000 hiihtäjää) saat vielä PWT:n omasta numerokiintiöstä.  Vaasahiihdosta lisätietoja järjestäjien sivuilta.

Matkaohjelma (Laiva+bussi):
To 28.2. Bussi Helsingistä klo 16 Helsingistä Turkuun, josta yölaivalla kohti Tukholmaa.
Pe 1.3. Bussimatka Tukholma - Sälen. Matkalla pysähdymme Morassa tutustumassa maalialueeseen sekä Vasaloppet messuihin. Matka jatkuu Säleniin, jossa numeroiden haku ja majoittuminen.
La 2.3. Käymme tutustumassa hiihdon lähtöalueeseen, suksien testausta ja valmistautumista sunnuntain hiihtoon. Pastabuffet.
Su 3.3. Aikainen herätys ja siirtyminen lähtöpaikalle. Lähtö tapahtuu klo 8. Bussimme on vastassa Moran maalialueella. Bussimatka kohti Tukholmaa, kun kaikki matkalaiset ovat maalissa ja käyneet pesulla (arviolta n. klo 18)
Ma 4.3. Aikainen aamiainen ja lyhyt bussimatka Tukholman satamaan.Päivälaiva Turkuun, jossa perillä 19.15. Bussimatka Helsinkiin.

Majoitus:
Laiva+bussi matkalla: Högfjällshotellet Sälen, hotellihuone tai 6h huoneisto, jossa kaksi erillistä makuuhuonetta + keittiö ja oleskelutila. Hinta on laskettu 5 hengen mukaan per huoneisto, jotta on paremmin tilaa.

Matkan hinta, Laiva+bussi:
-Huoneistomajoitus 720eur/hlö (kun viisi hlöä huoneistossa)
-2h hotellihuoneessa 830eur/hlö
Hintaan sisältyy: Laivamatkat ilman aterioita (B4-hytti), kaikki matkaohjelman mukaiset maakuljetukset, aamiaiset Ruotsissa sekä pasta-buffet lauantai-illalla (Sälenin huoneisto-majoituksessa ei ateroita) sekä PWT:n matkanjohto.
Lisämaksusta: Hiihdon osanottomaksu 1650SEK, eli n. 175EUR (vuoden 2018 hinta), hyttilisä jos alle 4 hlöä hytissä, ateriat huoneistomajoituksessa oleville.

Bussin kyytiin voi hypätä matkan varrelta Helsinki - Turku välillä (sovittava erikseen).


Matkaohjelma (Lento+bussi):
La 2.3. Lento Helsingistä klo 08.00 Tukholman Arlandaan, josta maakuljetus kohti Säleniä (pysähdys Morassa). Majoittuminen ja valmistautumista sunnuntain hiihtoon.
Su 3.3. Aikainen herätys ja siirtyminen lähtöpaikalle. Lähtö tapahtuu klo 8. Bussimme on vastassa Moran maalialueella. Bussimatka kohti Tukholmaa, kun kaikki matkalaiset ovat maalissa ja käyneet pesulla (arviolta n. klo 18)
Ma 4.3. Aikainen aamiainen ja lyhyt bussimatka Arlandan lentoasemalle. Lento Helsinkiin klo 08.40
ja perillä 10.35.


MATKAN HINTA Lento+bussi: alk. 675eur/hlö
Hintaan sisältyy: Lennot HEL-ARN-HEL veroineen (1 laukku ruumaan), kaikki matkaohjelman mukaiset maakuljetukset, lattiamajoitus Sälenissä (sis. patja ja peitto, omat liinavaatteet), hotellimajoitus*** 2hh Arlandassa, aamiaiset sekä PWT:n matkanjohto.
Lisämaksusta: Hiihdon osanottomaksu 1850SEK (n. 185eur), suksien kuljetusmaksu lennolla

Huom! Mahdollisuus myös lentää Tampere - Tukholma - Tampere. Tai nopeille hiihtäjille paluu Suomeen jo sunnuntai illalla mahdollinen. Kysy lisää.

Huom! Hiihdon lähtö tapahtuu yhtä aikaa kaikille ryhmille. Loppupään lähtijöiden kannattaa varautua siihen että ensimmäiseen 3km matkaan voi kulua alkumatkan ruuhkassa jopa 1,5 tuntia. Tämän jälkeen pääsee kyllä hiihtämään jo rauhassa omaa vauhtia loppumatkan.
Reitti on alamäkivoittoinen.

Ilmoittaudu matkalle tästä, tai kysy matkasta lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

Tervetuloa mukaan Ruotsin suureen hiihtojuhlaan!

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.