Barcelonan Marathon 2018

Maratonmatka elämää sykkivään Barcelonaan 9.-12.3.2018

Tervetuloa mukaan vastaanottamaan kevättä Barcelonan maratonmatkan merkeissä! Maraton reitti ohittaa monia tunnettuja kohteita (mm. Sagrada Familia, Camp Nou, Pedrera, Arc de Triumph, jne.) joten se toimii samalla myös oivana turistikierroksena tässä kiehtovassa kaupungissa. Juoksun lisäksi Barcelonassa riittää totisesti nähtävää, joten tämä matka soveltuu hyvin myös seuralaisille, tai vaikka koko perheelle.

Hotelliksi olemme valinneet viihtyisän Ayre Hotel Gran Vian**** joka sijaitsee ihanteellisesti vain parin sadan metrin päästä keskeiseltä Plaza Espanja- aukiolla, josta on erinomaiset liikenneyhteydet kaupungin joka kolkkaan. Maratonin lähtö ja maali sijaitsevat vain kivenheiton päässä hotellilta.
Juoksutunnelmia aiemmilta vuosilta voit katsoa täältä (linkki youtube videoon).

MATKAOHJELMA:

Pe 9.3. Aamulento Barcelonaan ja majoittuminen hotelliin. Numeroiden haku (hotellimme lähellä) ja kaupunkiin tutustumista yksin tai yhdessä (esim. kaupunkikiertoajelu).
Huom! Mahdollista lentää myös iltalennolla. Kysy lisää.

La 10.3. Aamiainen hotellilla. Klo 9 on tarjolla "Breakfast run", n. 7km leikkimielinen juoksu jossa maali vuoden 1982 Olympiastadionilla. Lähtö ja maali kävely/hölkkämatkan päässä hotelliltamme. Vaatii ennakkoilmoittautumisen.
Iltapäivällä vapaata kaupunkiin tutustumista yksin tai yhdessä. Mahdollisuus osallistua myös järjestäjien "Pasta Partyyn".

Su 11.3. Aikainen aamiainen hotellilla.
Maratonin lähtö 8.30. Lähtöön ja maaliin matkaa hotellilta vain muutama sata metriä. Maraton reitti näkyy tästä .
Iltapäivällä vapaata kaupunkiin tutustumista yksin tai yhdessä.

Ma 12.3. Aamiainen hotellilla ja siirtyminen lentoasemalle.
Mahdollisuus paluulentoon myös vasta illalla, jolloin jää aikaa tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön (esim. Dali teatteri-museo Figueresissa tai Freixnetin viinikellarit) ennen kotiinlähtöä. Kysy lisää.

MATKAN HINTA : alk. 775eur/hlö
Hinta sisältää:
*Lennot Helsinki - Barcelona - Helsinki veroineen
*kirjattua matkatavaraa lennolla 1kpl (max 20kg)
*majoituksen ****hotellissa, jaetussa 2h standard huoneessa aamiaisella
*kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä
*yhden päivän lipun kaupunkikiertoajeluun
*PWT matkanjohtajan palvelut.
Lisämaksusta: 1h huone, maratonin osanottomaksu (65eur).
Mahdollisuus lisäöihin.

Varausmaksu: 350eur
Paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa mukaan matkalle jossa juoksu ja kulttuuri yhdistyvät luontevasti!

Ilmoittaudu matkalle tästä, tai kysy lisää matkasta info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.