Havanna Maraton 2018 - (myös puolikas ja 10km)

Maraton matka kiehtovaan Kuubaan 16.-23.11.2018

Tervetuloa maratonmatkallemme Kuubaan!
Olemme järjestäneet suunnistusmatkoja Kuubaan useamman kerran ja ensimmäinen maratonmatkamme Havannaan vuonna 2016 sai erinomaisen palautteen.

Kuuba on vapautumassa yli 50vuoden saarrosta ja moni asia tulee muuttumaan. Koe vielä entisajan Kuuba, mm. Havannan vanha keskusta ja vanhat amerikan raudat. Viikon matkalla ehdit myös rentoutua hienoilla hiekkarannoilla ja nauttia samban sykkeestä!

Matkan aluksi tutustumme kiehtovaan pääkaupunkiin ja juoksemme sunnuntaina aamunkoitteessa maratonin (tai 21/10km) Havannan "ulkoilmamuseossa".
Havannassa vietetyn kolmen yön jälkeen suuntaamme Varaderon upeille hiekkarannoille, jossa tarjolla on hienoja retkiä mm. värikkääseen Trinidadin kaupunkiin (UNESCO World Heritage) ja kokopäivän veneretki meren herkkuja nauttien. Voit myös vain nauttia Karibianmeren lämmöstä kullankeltaisilla rannoilla.
Tällä matkalla viihtyvät taatusti myös ei-juoksevat seuralaiset!

MATKAOHJELMA:

Pe 16.11. Lento Helsingistä Havannaan ja majoittuminen illansuussa.
La 17.11. Kaupunkikierros oppaan johdolla kävellen, TAI kokopäiväretki Vinalesin kansallispuistoon. Retket sis. lounaan. Juoksumateriaalin nouto iltapäivällä.
Ilta vapaa Havannassa ja valmistautumista maratonille.
Mahdollista osallistua myös iltayön Tropicana Cabaret - retkelle (lisämaksu).
Su 18.11. Marabana Maraton (n. 3000 juoksijaa). Valittavana 10km, 21km ja 42km matkat. Kaikkien lähtö klo 07.00.
Illalla yhteinen illallinen tunnelmallisella Cathedral aukiolla.
Ma 1911. Aamiaisen jälkeen vierailemme Lenin puistossa (sis. lounaan) jonka jälkeen jatkamme matkaa Varaderon rantalomakeitaaseen. Majoittuminen hotelliin.
Ti 20.11. Vapaata aikaa nauttia Varaderon rannoista ja ranta-aktiviteeteista. Hotellissa "all inclusive".
Ke 21.11. Kokopäivä retki Cienfuegosiin ja Trinidadin kaupunkiin (UNESCO World Heritage). Lisämaksu 89eur/hlö (sis. lounaan). Tai vapaata aikaa Varaderossa.
Toe 22.11. Kokopäivän veneretki "Catamaran Excurison" Cayo Blancoon. Lisämaksu 90eur (sis. seafood lounaan). Tai vapaata aikaa Varaderossa.
Pe 23.11. Aikaa nauttia Varaderon rannoista ennen iltalentoa kohti Eurooppaa ja Suomea (perillä 24.11.)

Lisäpäivät mahdollisia, kysy lisää!

Muutokset matkaohjelmassa mahdollisia.

Hotellit:
Havanna: Mercure Sevilla**** (aamupala)
Varadero: Melia Varadero***** (all inclusive)

Matkan hinta: alk. 2365eur
(Hinta perustuu lentohintoihin 27.3.2018)
Varausmaksu 1300eur/hlö.

Hinta sisältää: lennot HEL-Havanna-HEL veroineen, lentokenttäkuljetukset, kaikki ohjelman mukaiset maakuljetukset, majoituksen 2h huoneessa, aamiaiset ja su illallinen Havannassa, täyshoito Varaderossa, ohjelmassa mainitut retket ja kaupunkikierrokset (opastuskieli englanti), paikallisoppaan palvelut, yhteinen numeroiden haku maratonille sekä PWT:n matkanjohto.

Lisämaksusta: Maratonin osanottomaksu (60eur), 1h huone (490eur), lisämaksulliset retket, mahdolliset viisumi- tms. kulut, tipit kantajille

Paikkoja rajoitetusti.

PS. Samalle matkalle osallistuu n. 90 suunnistajaa, ja tarjolla on halukkaille myös lyhyitä suunnistuskisoja eksoottisessa ympäristössä!

Tervetuloa mukaan juoksemaan ikimuistoinen maraton kiehtovassa Kuubassa!

Ilmoittaudu matkalle TÄSTÄ, tai kysy lisää matkasta info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista. Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.