Polkujuoksumatkat 2018 (Trail Running Holidays)

Tervetuloa mukaan PWT:n mielenkiintoisille polkujuoksumatkoille. Tarjolla on erityyppisiä maastoja - läheltä ja kauempaa. Osa matkoista on ns. juoksuvaellustyyppisiä, joissa etenemme ilman kiirettä huikeissa maisemissa majapaikasta toiseen. Mottomme näille matkoille on "Sinä nautit 100%:sti juoksusta - me hoidamme varustekuljetuksen ja muut järjestelyt".
Tarjolla on myös kilpailumatkoja, joissa osallistumme polkujuoksutapahtumaan/-kilpailuun kohteessa.

Valitse mieleisesi matka ao. vaihtoehdoista - ja ilmoittaudu ajoissa!

Trail Running Week - Teneriffa 28.1.-4.2.2018

Mukava treeni- ja lomaviikko Teneriffan monipuolisilla polkureiteillä. Juoksevana oppaana kokenut polkujuoksija ja multikestävyysurheilija Heikki Siivari. Liity mukaan hauskaan porukkaan ja ylläty Teneriffan hulppeista treenipoluista!

Ultra Trail Mont Blanc juoksuvaellus - 6.-11.7.2018

Viiden päivän juoksuvaellus tosi-polkujuoksijalle legendaarisen UTMB:n reitillä. Upeita maisemia Euroopan katolla. Huoltoauto kuljettaa varusteet majapaikasta toiseen.

Åland Trailrunning weekend 3.-5.8.2018

Viikonloppu täynnä polkujuoksuelämyksiä saaristomaisemissa ja samalla osallistumme Bomarsundetloppetiin. Luvassa myös makunautintoja ja kulttuurikohteita.

Juoksuvaellus Tromssa - Halti, 2018 - tulossa

Neljän päivän ja kolmen valtion juoksuvaellus pohjoisen hienoissa vuono- ja tunturimaisemissa. Loppukesän matkalla valloitetaan mm. Tromsdalstinden, Halti ja kolmen valtion rajapyykki.

Jungfrau Marathon, 8.9.2018

Keski-Euroopan suosituin alppimarathon Interlakenin ja Grindelwaldin huikeissa maisemissa. Ainutlaatuinen tunnelma lehmänkellojen kalkkeessa ja alppitorvien pärinässä. Sopiva haaste sinulle, joka haluat vaihteeksi erilaisen maratonin.

Varaa paikkasi ajoissa - tapahtuma on myyty loppuun jo useana vuotena!