Polkujuoksumatkat 2017 (Trail Running Holidays)

Tervetuloa mukaan PWT:n mielenkiintoisille polkujuoksumatkoille. Tarjolla on erityyppisiä maastoja - läheltä ja kauempaa. Osa matkoista on ns. juoksuvaellustyyppisiä, joissa etenemme ilman kiirettä huikeissa maisemissa majapaikasta toiseen. Mottomme näille matkoille on "Sinä nautit 100%:sti juoksusta - me hoidamme varustekuljetuksen ja muut järjestelyt".
Tarjolla on myös kilpailumatkoja, joissa osallistumme polkujuoksutapahtumaan/-kilpailuun kohteessa.

Valitse mieleisesi matka ao. vaihtoehdoista - ja ilmoittaudu ajoissa!

Ultra Trail Mont Blanc (UTMB) 21.-26.7.2017

Viiden päivän juoksuvaellus tosi polkujuoksijalle legendaarisen UTMB:n reitillä.

Kilian's Classic 8.7.2017, Font Romeu

Polkujuoksutapahtuma Pyreneiden vuoristossa. Tarjolla 25km ja 45km kilpailut. Mahdollisuus yhdistää matkaan lomapäiviä Barcelonassa.

Åland Trailrunning weekend 4.-6.8.2017

Viikonloppu täynnä polkujuoksuelämyksiä saaristomaisemissa ja samalla osallistumme Bomarsundetloppetiin. Luvassa myös makunautintoja ja kulttuurikohteita.

Juoksuvaellus Tromssa - Halti, 24.-27.8.2017

Neljän päivän ja kolmen valtion juoksuvaellus pohjoisen hienoissa vuono- ja tunturimaisemissa. Loppukesän matkalla valloitetaan mm. Tromsdalstinden, Halti ja kolmen valtion rajapyykki.

Jungfrau Marathon, 9.9.2017

Keski-Euroopan suosituin alppimarathon Interlakenin ja Grindelwaldin huikeissa maisemissa. Ainutlaatuinen tunnelma lehmänkellojen kalkkeessa ja alppitorvien pärinässä. Sopiva haaste sinulle, joka haluat vaihteeksi erilaisen maratonin.

Vain muutama paikka jäljellä!

Kuva: Nick Muzak

Ultra-Trail Cape Town 2.12.2017

Polkujuoksuklassikko legendaarisen Pöytävuoren maisemissa Afrikan etelä-kärjessä. Matkavaihtoehdot 35/65/100km. Yhteiset illalliset paikallisten polku-juoksijoiden kanssa! Yhdistä matkaan valassafari tai villieläinsafari.

Trail Running Week - Teneriffa 28.1.-4.2.2018

Mukava treeni- ja lomaviikko Teneriffan monipuolisilla polkureiteillä. Juoksevana oppaana kokenut polkujuoksija ja multikestävyysurheilija Heikki Siivari. Liity mukaan hauskaan porukkaan ja ylläty Teneriffan hulppeista treenipoluista!