BERLIN HALF MARATON 2018

Juoksumatka Berliinin puolimaratonille 8.4.2018

Tervetuloa mukaan testaamaan kevätkuntoa historialliseen Berliiniin. Tällä suositulla puolimaratonilla pääsee taatusti tunnelmaan, sen takaavat 30 000 muuta juoksijaa sekä saksalaisella tehokkuudella toimivat järjestelyt.
Majoituksen olemme varanneet lähtö- ja maalialueen läheisyydestä, joka helpottaa käytännön siirtymisiä.
Brandenburger Tor, Charlottenbergin linna ja Kurfursterdam odottavat sinua. Numerolapun saat 100% varmuudella meidän omasta kiintiöstämme (ennen kuin loppuvat).

MATKAOHJELMA:
La 7.4. Aamulento Berliiniin.
Siirtyminen hotellille ja numeroiden haku (Station Berlin), jossa samassa sporttimessut. Iltapäivä/Ilta kaupunkiin tutustumista, yksin tai yhdessä.
Su 8.4. Aikainen aamiainen hotellilla. BERLINER HALF MARATHONIn lähtö ryhmittäin klo 10 alkaen. Lähtö ja maali ovat vai lyhyen kävelymatkan etäisyydellä hotelleiltamme. Juoksun reitti näkyy tästä .

Yhteinen illallinen (lisämaksu).

Ma 9.4. Aamiainen hotellilla. Koko päivä vapaata aika shoppailuun ja nähtävyyksien katseluun ennen siirtymistä lentoasemalle. Lento Helsinkiin.

HUOM! Mahdollisuus paluulentoon myös jo sunnuntai-illalla, tai maakunnista lähteville Finnairin lennot kotikentältä lähtien. Kysy lisää.

HOTELLIT:
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz****, tasokas hotelli Alexanderplatzin sydämessä, josta hyvät kulkuyhteydet joka puolelle kaupunkia. Lähtö- ja maalialueelle vain 100-200 metriä! Wifi.
PWT- matkanjohto on tässä hotellissa.

Ibis Hotel Berlin Mitte**, vaatimattomampi perushotelli n. 900m juoksun lähtö- ja maalipaikasta. Ilmainen wifi.

MATKAN HINTA:
Park Inn Alexanderplatz: alk. 630eur/hlö
Hotel Ibis Mitte: alk. 595eur/hlö

Hinta sisältää: Lennot Helsinki - Berliini - Helsinki veroineen, kirjattua matkatavaraa lennolla 1kpl (max 20kg), majoituksen jaetussa 2h huoneessa aamiaisella, kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä, kilpailunumero (+ chip), yhden päivän lipun kaupunkikiertoajeluun sekä PWT matkanjohtajan palvelut.
Lisämaksusta: 1h huone (Park Inn 150eur, Ibis 120eur).
Ei-juoksevalle seuralaiselle alennus 40eur.

Varausmaksu: 350eur

Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittautuminen viimeistään 12.3.2018 (tai kunnes paikat loppuvat).

Tervetuloa mukaan Berliinin nopealle ja mukavalle reitille, jossa historia on näkyvästi läsnä!

Ilmoittaudu matkalle tästä, tai kysy lisää matkasta info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista. Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.