Åland Trailrunning weekend - 2018

Polkujuoksu nautintoja Ahvenanmaan saaristossa 3.-5.8.2018

Tervetuloa mukaan viettämään leppoisa polkujuoksu viikonloppu Ahvenanmaan ainutlaatuisessa saaristomiljöössä. Bomarsundsloppetin lisäksi nautiskelemme saaren hienoista polkureiteistä paikallisoppaiden johdolla.

Juoksun ja luontokokemusten vastapainoksi ehdit nauttia myös Maarianhaminan rennosta tunnelmasta ja nähtävyyksistä. Paikallisoluiden ja - viinien ystäville on tarjolla myös maistelumahdollisuuksia (Stallhagen).

Kastelhoman linna (Visit Åland)

Maarianhaminan kävelykatua (Visit Åland)

Matkaohjelma:
Pe 3.8. Iltapäivällä saapuminen Maarianhaminaan laivalla (tai lentäen) ja majoittuminen viihtyisään Hotelli Cikadaan. Lähtö hotellilta klo 17 polkujuoksu- lenkille lähiseudun rantakallioille paikallisoppaan johdolla. Ilta vapaata.
La 4.8. Aamupäivällä aikaa tutustua Maarianhaminan nähtävyyksiin, esim. juuri kunnostuksesta valmistuva rahtipurjelaiva Pommern. Mahdollisuus tutustua myös Kastelholman linnaan.
Kuljetus hotellilta klo 13 Bomarsundsloppetiin, joka juostaan saman nimisen linnanraunioiden luona. Matkavaihtoehdot 12,5km ja 4,5km. Lähdöt klo 14.30.
Juoksun jälkeen ruokailu ja pesu sekä Siirtyminen majoitukseen (Kvarnbo Gästhem). Mahdollisuus paikallisoluiden ja - viinien maisteluun.
Kevyt, yhteinen Grilli-iltapala.
Su 5.8. Aamupalan jälkeen kuljetus kohti saaren pohjoisosaa jossa ohjelmassa n. 10km polkujuoksulenkki. Reitti on pääosin hurmaavaa kalliomaastoa ja valloitamme mm. saaren korkeimman kohdan (Orrdals Klint). Suihkun jälkeen kuljetus Maarianhaminaan. Lautta kohti Turkua lähtee 14.25.

Matkan hinta: alk. 295eur/hlö

Hinta sisältää: ohjelman mukaiset maakuljetukset, majoitus jaetussa 2h huoneessa, aamupalat, grilli-iltapala lauantaina, osanottomaksu Bomarsundloppettiin, paikallisopas juoksulenkeillä sekä paikallisopas siirtymisten aikana.
Lisämaksusta: 1h huone
Hintaan ei sisälly: Matkustus Ahvenanmaalle, muut ruokailut

Varausmaksu 150eur/hlö.
Palvelumaksu 15eur/varaus.

Ryhmän minimikoko 10 henkeä.


Tervetuloa mukaan nautiskelemaan saariston poluista ja herkuista!

Ilmoittaudu matkalle tästä, tai kysy lisää matkasta info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

ja kerro kaverillekin :)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista. Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.