JUOKSUVAELLUS MONT BLANCIN YMPÄRI

Unelmien matka tosi polkujuoksijalle - legendaarinen Ultra Trail Mont Blanc! 6.-11.7.2018

Nyt on mahdollisuus kokea legendaarisen Ultra Trail Mont Blancin (UTMB) reitti - rauhassa ja nautiskellen. Lähes 170km pituinen reitti, jossa nousua n. 9000m kierretään viidessä päivässä. Huolto, varustekuljetus ja oma kokki kulkevat mukana – sinä nautit 100%:sti hulppeista maisemista ja reiteistä Euroopan jylhimmissä maastoissa.

3 MAATA – 5 PÄIVÄÄ
Reitti alkaa ja päättyy Ranskan Chamonixin ja päivien aikana käymme myös Sveitsin ja Italian puolella. Viiden päivän ajan juoksemme nautinnollisia vuoripolkuja uskomattoman upeissa maisemissa lumihuippuisten vuorten välissä. Alppien korkein huippu, Mont Blanc (4810m) tulee nähtyä joka suunnalta.

TÄYSI PALVELU – SINÄ NAUTIT JUOKSUSTA 100%


Me huolehdimme matkan aikana kaikki kuljetukset, majoitukset, ruokailut ym. – sinä voit keskittyä vain juoksuvaelluksen nautintoon. Päivittäin siirrymme uuteen majapaikkaan alppikylästä toiseen, jonne huoltoautomme kuljettaa varusteesi valmiiksi odottamaan. Meillä on matkalla mukana jopa oma kokki!

Majoituksen taso vaihtelee keskitason perushotellista vaatimattomampaan vuoristomajaan.

Reitin yleiskuvaus: Matkapäivien aikana liikumme 1000-2500m korkeudessa (pääasiassa 1600-2300m), ja ehdimme hyvin totutella ohuempaan ilman alaan ennen reitin korkeimpia kohtia. Juoksualusta ja maasto vaihtelevat päivittäin. Osallistujilla tulee olla pieni juoksureppu mukanaan, muut varusteet kulkevat huoltoauton mukana.


Katso reitin tunnelmia oheisesta videosta!

Tasovaatimus: Kokemus pitemmistä polkujuoksuista on eduksi. 20km polkujuoksu tulisi pystyä juoksemaan noin kolmeen tuntiin.

MATKAOHJELMA
To 5.7 Lento Helsinki – Geneve. Majoittuminen hotelliin. Vapaata aikaa tutustua Geneveen.
Pe 6.7. Aamupala ja maakuljetus Chamonixiin (2-3 tuntia). Lounaan jälkeen pakkaamme tavaramme ja aloitamme ensimmäisen etapin. 31km pituinen etappi alkaa reippaammalla nousuosuudella päättyy Les Contaminensin kylään. Yhteinen illallinen.
La 7.7. Aikainen herätys ja etapille lähtö. Tänään on viikon pisin ja haastavin reitti, joka pitää sisällään kolme isompaa nousua ja laskeutumista. Ylitämme Italian rajan Col de la Seigne solan (pass) kautta. Etappi päättyy Courmayeurin lähelle ja pituutta tulee yhteensä 48km.
Su 8.7. Tänään nousemme UTMB reitin korkeimmalla kohdalle (Grand Col Feret, 2537m). Takaisin Sveitsin puolelle siirrymme pitkällä alamäkiosuudella. Päivän etapin pituus on 32km, jonka päätteeksi majoitumme La Foulyn kylässä.
Ma 9.7. Yhteinen aamupala ja edessä 30km etappi vehreässä Sveitsissä. Päivän nousuosuus vie meidän Bovineen ja iltapäivällä laskeudumme Trientin kylään.
Ti 10.7. Viides ja viimeinen etappi (27km) vie meidät takaisin Chamonixiin. Illalla palkitsemme väsyneet kroppamme pienellä päätösjuhlalla!
Ke 11.7. Päivä aikaa nautiskella Chamonixin ilmapiiristä joko kahviloissa tai vaellusreiteillä (esim. huikea hissinousu Aquille Midille). Kuljetus takaisin Geneveen ja lento kohti Helsinkiä.

MATKAN HINTA: alk. 1695eur/hlö.
Varausmaksu 500eur/hlö.

Hinta sisältää:
*lennot Helsinki – Geneve – Helsinki veroineen (1 laukku ruumaan)
*kaikki maakuljetukset matkaohjelman mukaan
*hotellimajoitus Genevessä tulopäivänä (ei ruokia)
*viiden yön majoitus reitin varrella, yhteensä kolmen valtion alueella (Ranska, Sveitsi, Italia)
*täysihoito matkan aikana (aamupala, lounas ja illallinen) *yhteistyökumppanimme (Team Nordic Trail) matkanjohto ja juokseva opas
*mukavaa, saman henkistä matkaseuraa
Matkanjohto on suomenkielinen mikäli min. 10hlöä Suomesta, muuten matkanjohto ruotsin/englannin kielinen.

Muutokset matkaohjelmassa mahdollisia, mm. sääoloista johtuen.

Mahdollisuus lisäpäiviin Chamonix:ssa tai Genevessä. Kysy lisää.
HUOM! Matkalaisia ei ole erikseen vakuutettu, vaan jokaisen tulee itse huolehtia riittävästä vakuutusturvasta.

Palvelumaksu 15eur/varaus.

Paikkoja rajoitetusti!

Tervetuloa mukaan tälle huikealle seikkailulle!

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ, tai kysy lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.