JUOKSUVAELLUS - TROMSSA 2017

Treenimatka polkujuoksijalle - Tromssa & Halti & Kolmen valtion rajapyykki 24.-27.8.2017

Tervetuloa mukaan PWT:n loppukesän juoksuvaellukselle pohjoiseen.

Paikallisoppaamme ovat suunnitelleet sinulle neljä hienoa polkujuoksu päivää, joiden aikana mm. valloitamme Haltin, käymme kolmen valtion rajapyykillä, ylitämme Pohjois-Euroopan syvimmän rotkon ym. - ja tietysti nautimme hulppeista tunturi- ja vuonomaisemista.

Matkan aikana sinä voit keskittyä 100%:sti juoksunautintoon, me olemme järjestäneet majoitukset, ruokailut, siirtymiset ja varusteiden kuljetukset puolestasi.
Tällä matkalla yhdistyy hyvin treenaaminen ja loma upeissa maisemissa. Tarvittaessa ryhmä voidaan jakaa pariin osaan, ja viilata päivän etappeja vastaavasti.

Varaa paikkasi pian, ennen kuin lentohinnat nousevat!

MATKAOHJELMA:

To 24.8. – TROMSSA BY NIGHT
Lento Helsingistä klo 11:05 Oslon kautta Tromssaan (saapuu 15:40) ja majoittuminen hotelliin (City Living Hotel***). Noin klo 17.30. lähtö hotellilta, Tromssabron ylitys ja cabiini hissillä ylös 420m korkeuteen, josta aloitamme ensimmäisen etappimme. Illan juoksuvaellus on n. 20km, jonka puolivälissä nousemme Tromsdalstind – tunturin huipulle (1238m). Suurin osa reitistä avotunturissa ja hienot näkymät mm. Tromssan kaupunkiin, jonne etappi päättyy. Illallinen kaupungilla omaan tahtiin tai yhdessä (omakustanteinen).

Pe 25.8. – HALTIN VALLOITUS
Aamiaisen jälkeen siirrymme pikkubussilla maisemareittiä pitkin (mm. jyrkkäpiirteiset ”Lygnen Alpit”) Birtavarreen. Matkalla on myös kaksi lossimatkaa. Päivän etapin lähtö on 700m korkeudessa ja suuntaamme kohti Halti tunturin huippua (Suomen puolella 1324m). Paluumatkan teemme toista reittiä, nautimme maisemista ja ylitämme mm. Pohjois-Euroopan syvimmän rotkon (Juvet, 153m) uutta retkeilysiltaa pitkin! Päivän etapin (n. 23km) jälkeen kuljetus pikkubussilla Kilpisjärvelle, jossa majoittuminen. Yhteinen illallinen. Halukkailla mahdollisuus kipaista vielä Saana tunturin (1029m) huipulla, jonne vain muutama kilometri majoituksestamme matkaa.

La 26.8. – KOLMEN VALTION RAJAPYYKKI
Aamiaisen jälkeen suuntaamme Mallan luonnonpuiston läpi kohti kolmen valtion rajapyykkiä (Treriksröysa), jonka jälkeen alkaa nautinnollinen pitkä loiva laskuosuus upeissa tunturimaisemissa kohti Signadalenia (Norja). Päivän etapilla on pituutta n. 35km ja se on laskuvoittoinen (lähtö 510m – korkein kohta 705m ja ”maali” 110m korkeudessa). Maakuljetus Bardufossiin (n. 1h), jossa majoitus. Illalla halukkailla mahdollisuus käydä Målselvfossenilla (yksi Norjan kansallisputouksista) katsomassa Euroopan pisimpiä lohiportaita (450m). Tai vaihtoehtoisesti voi käydä Polarbadet kylpylässä lihaksiaan rentouttamassa. Yhteinen illallinen.

Su 28.8. – BARDUFOSSIN JUOKSUNAUTINTOA Aamupalan jälkeen viimeinen etappi vaihtelevassa (pääosin avoimessa) tunturimaisemassa. Etapilla on pituutta n. 25km (muokattavissa ryhmän toiveiden mukaisesti). Reitin korkein kohta on n. 500m (lähtö n. 100m).

Iltapäivällä kuljetus Tromssan lentokentälle, josta paluulento Oslon kautta Helsinkiin lähtee klo 17:05 (perillä 23:00)

MATKAN HINTA: 985eur/hlö
Hinta sisältää:
*Lennot HEL-Tromssa//Bardufoss-HEL
*Majoituksen 2-3h huoneessa aamiaisella
*Lounaspaketin pe & la
*Illallisen pe & la
*Matkaohjelman mukaiset maakuljetukset
*Paikallisen juoksuoppaan palvelut (opastuskieli Englanti tai ryhmän koosta riippuen myös Suomi)
*Hienot polkujuoksureitit ja saman henkistä matkaseuraa

Lisämaksusta:
*1h huone

Matka edellyttää vähintään 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään 10.6. Paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa mukaan unohtumattomalle juoksuvaellukselle tunturi- ja vuonomaisemiin!

Ilmoittaudu matkalle tästä, tai kysy lisää matkasta info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

ja kerro kaverillesikin :)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista. Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.