Kilian's Classic 2017 - Font Romeu

Polkujuoksunautinto Pyreneitten vuoristossa 5.-9.7.2017

Tervetuloa mukaan PWT:n matkalle Font Romeun mahtaviin maisemiin ja nautinnollisille juoksupoluille. Kilian’s Classicin osalta voit valita 25km tai 45km matkat. Reitti kulkee pääasiassa n. 2000m korkeudessa puurajan molemmin puolin, pienten lampien rikkomassa maastossa. ilma on mukavasti hieman viileämpää kuin merenpinnan tasolla.
Font Romeu on pieni idyllinen ranskalaiskylä, jossa sijaitsee myös suosittu valmennuskeskus, joka perustettiin ranskalaisurheilijoille vuoden 1968 Mexicon olympialaisten korkeaan ilmanalaan valmistautumista varten. Halutessasi voit viettää lisäpäiviä Barcelonassa ennen tai jälkeen perusmatkamme. Kysy lisää.

MATKAOHJELMA
Ke 5.7. Aamulento Helsinki – Barcelona ja bussikuljetus Font Romeuhun (Ranskan puolella). Ajoaika n. 3 tuntia. Majoittuminen hotelliin.
To 6.7. Aamiaisen jälkeen yhteinen tutustumisretki (kävellen/hölkäten) alueen ympäristöön ja Killian’s Classicin reitin alkuosaan. Retken kesto 2-3h ja sen tarkoituksena on myös totutella hieman ohuempaan ilmanalaan.
Pe 7.7. Mahdollisuus tutustua ympäristöön omaan tahtiin, tai vain ottaa rennosta hotellin uima-altaalla. Illalla numerolappujen nouto, yhteinen illallinen ja vapaata valmistautumista huomiseen juoksuun.
La 8.7. Kilian’s Classic! Polkujuoksu nautintoa 25km tai 45km edestä, hienossa tunnelmassa. Oman juoksun jälkeen annamme vielä kannustusta muille matkalaisillemme. Illalla vertaamme kokemuksiamme ja nautimme ranskalaisen keittiön kulinaristisista antimista yhteisellä päätösillallisella. Halukkaat voivat jatkaa illanviettoa Casinolla.
Su 9.7. Koska lento Barcelonasta on vasta illalla on vielä puolipäivä aikaa nauttia vuoristoilmasta, käydä polkulenkillä tai lekotella hotellin altaalla. n. 3h bussimatka Barcelonaan.

Matkan hinta: alk. 1175eur/hlö
Hinta sisältää:
*Lennot Helsinki – Barcelona – Helsinki veroineen (1 laukku ruumaan)
*maakuljetus Barcelona - Font Romeu – Barcelona
*majoitus huoneistohotellissa Keskiviikko – Sunnuntai puolihoidolla (aamupala & päivällinen)
*Hieno päätösillallinen lauantaina.
*Kilian’s Classicin osallistumismaksu, 25km tai 45km (sis. paidan ja varustepussin)
*valmistautumisinfon juoksuun paikanpäällä *yhteistyökumppanimme (Team Nordic Trail) matkanjohto. Matkanjohto on suomenkielinen mikäli min. 10hlöä Suomesta, muuten matkanjohto ruotsin/englannin kielinen.

Palvelumaksu 15eur/varaus (koskee 1.2.2017 tai sen jälkeen tehtyjä varauksia).

Tämä tapahtuma täytyy kokea! Paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa mukaan tälle huikealle seikkailulle!

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ, tai kysy lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.