Ultra-Trail Cape Town 2017

Polkujuoksuklassikko Hyväntoivonniemen maisemissa 2.12.2017

Tervetuloa mukaan kokemaan Ultra-Trail Cape Town - Afrikan mantereen polkujuoksuklassikko! Reittivaihtoehdot 35/65/100km. Haastavan ja kauniin reitin lisäksi näet Kapkaupungin parhaat palat ja tutustut paikalliseen polkujuoksukulttuuriin. Kaupungin (eliitti)polkujuoksijat antavat matkalaisille viime hetken UTCT vinkkejä tervetuloillallisella.

Matkaa on helppo pidentää omien toiveittesi mukaisesti esim. yhden päivän valassafarilla tai kahden päivän villieläin safarilla. Aikaerorasituksesta ei tarvitse välittää, Etelä-Afrikan aika on talvikaudella sama Suomen kanssa.
Mitä vielä odotat? – Tämä kokemus muistetaan!

Kuva: Nick Muzak

Kuva: Nick Muzak

MATKAOHJELMA
Ke 29.11. Iltalento Helsingistä
To 30.11. Saapuminen Kapkaupunkiin ja kuljetus majapaikkaan. Retki Pöytävuorelle (Table Mountain) ennen tervetuloillallista paikallisen polkujuoksijan isännöimänä. Kuulemme Kapkaupungin polkujuoksu kulttuurista ja kuulemme kokemuksia edellisvuosien UTCT:sta.
Pe 1.12. Kaupunkikierros (varapäivä Pöytävuoren retkelle). Iltapäivä vapaata, esim. käynti Robben Islandilla, Nelson Mandelan vankilasaarella.
La 2.12. Ultra Trail Cape Town. 100km ja 65km lähtö 04:00 ja 35km lähtö 07:00. Kuljetukset hotellilta lähtöpaikalle sekä maalista hotellille.
Su 3.12. Palautumista ja esim. shoppailua omaan tahtiin. Yhteinen illallinen paikallisen polkujuoksijan/-oiden kanssa (omakustanteinen).
Ma 4.12. Kaupunkiin tutustumista omaan tahtiin, tai puolen päivän viinitilakierros tai Hyväntoivonniemen kierros. Molemmilla retkillä suomalainen matkanjohtaja. Molempien retkien hinta 60eur/hlö, ei sis, sisäänpääsymaksuja
(min. 2 hlöä). Kuljetus lentokentälle lähtee hotellilta klo 14.
Ti 5.12. Saapuminen Helsinkiin.

Ultra-Trail Cape Town – tapahtuman sivut löytyvät täältä

Majoitus:
Mojo hotel*** (30 Regent Road, Sea Point), uudentyyppinen hybridi-hotelli, jossa eritasoista majoitusta. Sijainti viihtyisällä Sea Pointin alueella vain 50m rannalta. Studio huoneissa minikeittiö ja naapurustossa useita kahviloita (esim. aamupala alk. 5eur) ja ravintoloita. Ilmainen wifi. Ei aterioita.

Matkan Hinta: alk. 1495eur/hlö
(hinta perustuu lentohintoihin 27.4.)
Varausmaksu 700eur ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta sisältää: lennot HEL-CPT-HEL veroineen (1 laukku ruumaan), lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa 2h studiossa, tervetuloillallinen paikallisen polkujuoksijan
isännöimänä, opastettu kaupunkikierros ja pöytävuoren retki sekä suomalainen paikallisopas.
Lisämaksusta: UTCT osanottomaksut n. 230/160/80eur (hoidetaan itse, avustamme tarvittaessa), 1h huone, Hyväntoivonniemen retki (Cape of the Good Hope) 60eur, Viinitila retki (puolipäivä) 60eur, Valassafari (koko päivä) 155eur, 2 päivän villieläin safari 365/430eur (2hh/1hh),
Lisäpäivät n. 100eur/hlö, kysy lisätietoja

Mikäli osallistujamäärä jää alle kuuden hengen, matkanjärjestäjä varaa oikeuden muutoksiin matka-ohjelmassa ja sen sisällössä (esim. retket kansainvälisen porukan mukana tai omatoimisesti tms.)

Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.10. (tai kunnes tapahtuma on täynnä).

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle polkujuoksumatkalle legendaarisen Pöytävuoren maisemiin!

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ tai kysy lisää info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

Kuva: Craig Koleski

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.