Trans-Pyrenees 2017

Pyörällä Välimereltä Atlantille (Barcelona - Biarritz) 26.6.-4.7.2017

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle pyörämatkalle halki Pyreneitten vuoriston. Matkan ideana on että sinä nautit pyöräilystä (ja huikeista maisemista) 100%:sti pyöräilevän oppaamme johdolla ja me huolehdimme että varusteesi ovat valmiina odottamassa seuraavassa majapaikassamme.

Matkaa taitetaan maantiepyörillä kestopäällystettä pitkin ja huoltoauto seuraa mukana.
Reitti on "multikestävyysurheilija" Heikki Siivarin käsialaa. Hänellä on mm. yli 40 000km pyöräilykokemus ympäri Eurooppaa.
Päiväetapit ovat n. 4-6 tunnin pituisia ja lounaat syömme usein matkan varrella. Osa etapeista kulkee samoja reittejä Tour de Francen ja/tai Vueltan kanssa vuosien varrelta.

Koska matkalla ylitämme useita solia ja nousua kertyy vuoristossa hyvin reippaasti, ei tämä matka sovellu aivan aloittelijoille. Kuntovaatimuksena mukaan lähtevälle henkilölle voidaan todeta että "pystyy polkemaan 100km mäkisessä maastossa useana peräkkäisenä päivänä".

Matkan ajankohta on 26.6.-4.7. (ma-ti), sisältäen lentopäivät.
Voit halutessasi saapua Barcelonaan jo aikaisemmin ja nauttia kaupungista ennen pyöräilyurakkaa, tai vastaavasti voit viipyä Biarritzissa muutaman lisäpäivän reissun päätteeksi (Huom Finnair lentää Biarritzista vain ti ja la).

Matkan voi tehdä omalla tutulla pyörällään, tai vaihtoehtoisesti voit vuokrata Barcelonasta laadukkaan menopelin allesi. Nähdään pyörän selässä!

Gironan väriloistoa.

Nautittavia vuoristoteitä riittää koko viikoksi.

PÄIVÄETAPIT:

Ma 26.6. Iltalento Barcelonaan, majoittuminen ja valmistautumista huomiseen pyöräilyyn.
Ti 27.6. Vuokrapyörien nouto (jos ei omaa pyörää) ja siirtymäkuljetus Gironan kaupunkiin Barcelonan pohjoispuolelle, josta aloitamme pyöräilyn. Päivän etapin pituus n. 82km ja nousua n. 1300m. Majoittuminen Riboli.
Ke 28.6. Pyöräilyä n. 118km ja nousua n. 1450m. Majoittuminen Andorra la Vella (Andorran minivaltio Pyreneillä).
To 29.6. Pyöräilyä n. 140km, nousua n. 2300m. Matkalla mm. Port d'Envaliran nousu (2407m) Andorran ja Ranskan rajalla. Yöpyminen Pont de la Taube (Seix).
Pe 30.6. Pyöräilyä n. 100km, nousua n. 3000m. Yöpyminen Juzet de Luchon.
La 1.7. Pyöräilyä n. 110km, nousua n. 3500m. Matkalla mm. Tourin ehdoton klassikko Tourmalet (2115m) sekä Col de Peyresoude (1569m). Yöpyminen Argeles Gazot.
Su 2.7. Pyöräilyä n. 90km, nousua n. 2750m. Matkalla mm. Tourista tuttu Col d'Aubisque (1709m). Yöpyminen Aretten kylässä.
Ma 3.7. Pyöräilyä n. 110km, nousua n. 2000m. Päivän päätteeksi ehkä pulahdus Atlanttiin aaltoihin Biarritizin rannalla! Yöpyminen Biarritz.
Ti 4.7. Lento Biarritz - Helsinki.
Reitin kokonaispituus n. 750km ja nousua yhteensä n. 16300m.

Muutokset matkaohjelmassa mahdollisia mm. sääoloista johtuen.

MATKAN HINTA: 1765eur/hlö

Hinta sisältää: lennot veroineen Helsinki - Barcelona ja Biarritz - Helsinki, majoitukset keskitason hotelleissa (tai vast.) 2-3h huoneissa, aamiaiset päivittäin, varusteiden kuljetus majapaikasta toiseen, huolto-auton tuki sekä mukana pyöräilevä opas.
Lisämaksusta: pyörän kuljetus lennoilla tai pyörän vuokraus Barcelonasta, 1h huone (saatavilla rajoitetusti).
Pyörän kuljetus lennoilla 75eur/suunta.

Lisätietoja pyörän vuokrausmahdollisuudesta tulossa myöhemmin. Hinta-arvio n. 300-400eur/pyörä (sis. palautuksen Barcelonaan)

Muutama polkija mahtuu vielä mukaan, kysy lisää!
Matkalle otetaan max. 14-16 osallistujaa.

Lopullisen ryhmän koosta ja osallistujista riippuen jakaudumme tarvittaessa päivittäin pienempiin ryhmiin.
Kevyt lounas nautitaan useimmiten päivän pyöräilyurakan puolivälissä.

Palvelumaksu 15eur/varaus (koskee 1.2.2017 tai sen jälkeen tehtyjä varauksia).

Tervetuloa mukaan valloittamaan Pyreneitä!

ILMOITTAUDU MATKALLE TÄSTÄ tai kysy matkasta lisätietoja info@pwt-urheilumatkat.fi / 045-6797940 (Simo)

Kahvitauko päiväetapin lomassa.

Nousu ylös Andorra la Vellasta.

Viikon urakan kruunaa pulahdus Biarritzin rannalla!

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien merkittävästä muutoksesta tai muista meistä riippumattomista syistä johtuen. Emme vastaa tapahtuman mahdollisesta peruuttamisesta, siirtämisestä (ajankohta tai paikka) tai tapahtumaohjeissa olleista virheistä tms. seikoista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista haitoista tai kuluista. Suosittelemme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen.